Tilbake
Lars Opstad
Lars Opstad
Skriv ut

Luft & Kjærlighet

Et blåseinstrument trenger bare to ting for å være lykkelig…

Stakkars Kalle Trompet er lei seg. Han liker den smekre Siri Trombone, men hun vil være kjæreste med den rampete, bråkjekke Saxofon-kjekkasen. Hva skal han gjøre?  Kalles bestevenn, Tuba-Lars, setter i gang for å hjelpe sin venn. Går det bra til slutt?

Lars Andreas Haug bruker blåseinstrumenter, originalskrevet musikk, improvisasjon og elevenes egen fantasi til å fortelle historien om ”Luft og kjærlighet”. Dette er en historie som gjentar seg med utallige variasjoner hver eneste dag i skolegårder over hele verden: Historien om kjærlighet og vennskap.

Lærerveiledning

HVORDAN STYRKE KONSERTOPPLEVELSEN


• Vi ber om at lærerne setter seg sammen med elevene og er publikum og opplever konserten på lik linje med elevene

• Bruk konsertinformasjonen og informer elever, skoleledelsen og lærere om
innnhold og praktiske opplysninger


• Gjør elevene på forhånd kjent med programmet. Skolen kan med fordel ta opp noen av konsertens problemstillinger/tematikk i forkant av konsertbesøket. De forberedte møtene er jo ofte de beste.

Om utøvere og produsenter

  • Arrangert av: Vestfold fylkeskommune
  • Produsent: Produsent Morten Brenne
    Rikskonsertene


Om kunstner / utøver / gruppe

”En utøver som viser hvert publikum uante sider med tubaspill”. Slik har musikeren Lars Andreas Haug blitt beskrevet. Hans fremragende spill er å høre i ensembler som ”tu’ba” med Live Marie Roggen, AKKU, Tri’O Trang, Moments Notice, 1300 Oslo og Trygve Seim Orchestra. Lars Andreas har
lenge arbeidet med barn og unge gjennom skolekonsertturneer for Rikskonsertene og gjennom improvisasjonsverksteder med gruppen Gehørarbeiderne.