Tilbake
Skriv ut

Alice i Eventyrland

Alice er ikke som de andre jentene, hun føler seg utilpass i et samfunn fullt av strenge normer. Hun løper vekk fra et frieri, faller ned i et hull og havner i Eventyrland hvor den onde Røde Dronningen regjerer. Nå må Alice redde Eventyrland! På reisen møter hun en kanin, en hattemaker og mange andre rare karakterer som gir henne en verdifull lærepenge -  hun må være seg selv for å overkomme hindrene både i Eventyrland, og senere, i sin egen verden.

Alice i Eventyrland er en helsprø teaterforestilling for barn. Forestillingen spilles som tegneserieteater - en komisk, fartsfylt og nyskapende stil i det norske teaterlandskapet. Forestillingen er energisk- med dynamisk bruk av lyd og musikk, og et bredt spekter av uttrykk. Feil Teater ønsker at barna skal hengi seg til et magisk univers og en historie om viktigheten av å ta egne valg.

Om utøvere og produsenter

Norsk scenekunstbruk
  • Arrangert av: Vestfold fylkeskommune

Om kunstner / utøver / gruppe

“En stor feil er en katastrofe, en liten feil er essensielt for forbedring. Uten feil er det ingen bevegelse.” Jacques Lecoq

Feil Teater er et teaterkompani. Eller kanskje mer et kollektiv. Eller et fellesskap. Eller, betegnelsen er ikke så farlig. Vi startet som kull 8 ved Teaterhøgskolen i Nord-Trøndelag, og på initiativ fra Mathias Augestad Ambjør, Vilde Johannessen og Amalie Sofie Ibsen Jensen dannet vi Feil Teater i 2015. Kompaniet består av 15 medlemmer, og vi lager både produksjoner med hele gjengen og i mindre konstellasjoner. 

For mer informasjon om Feil Teater: http://www.feilteater.com